- Ze zijn heerlijk;
- Ze zijn heel makkelijk te maken.
Ingrediënten
- Appels;
- Bladerdeeg;
- Suiker;
- 1 Eigeel;
- Eventueel kaneel.
- Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Rol het bladerdeeg uit en snij er vierkantjes uit.
- Schil de appels en snij ze in fijne stukjes.
- Meng de appels met de suiker en eventueel de kaneel (de hoeveelheid suiker kies je naar eigen smaak).
- Verdeel het appelmengel over de vierkanten (zie de tekening hiernaast)
- Daarna vouw je die vierkantjes in de helft zodat je driehoekjes krijgt.
- Druk de randen goed aan met een vork.
- Scheid de eidooier van het eiwit. En kluts het eigeel met een vork.
- Nu bestrijk je de bovenkant van de driehoekjes met het eigeel.
- Als je daarmee klaar bent, plaats je de appelflapjes in de oven (voor de temperatuur en tijd raadpleeg de verpakking).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten